Ook een Buddha beeld kopen voor binnen of buiten?

Wil jij ook graag zo’n prachtig Buddha beeld kopen voor buiten of binnen? In deze online Boeddhashop kun je ze bestellen gemaakt van steen of van andere materialen. In vele verschillende maten en vormen, van klein tot groot. Voor elk wat wils! 

Wat is het verschil tussen Boeddha en Buddha?

Er ontstaat nogal wat verwarring omtrent het schrijven van het woord Boeddha, we komen het ook wel tegen als Buddha. Echter is Buddha gewoon Boeddha op zijn Engels. Dit geldt ook voor de leefwijze waar boeddha uit voort komt, wij kennen het als Boeddhisme en op zijn Engels is het Buddhism.

Leuk is wel om te weten dat het woord Buddha voortkomt uit de taal Pali, waar het de begrippen omvat van ‘de ontwaakte’ , ‘de verlichte’ en ‘degene met een allesomvattend inzicht’. Iemand die zichzelf boeddha mag noemen, heeft de hoogste staat van verlichting bereikt en is als het ware ‘ontwaakt’.

Ontdek de Rust en Verfijning met een Buddha Beeld

Welkom bij onze uitgebreide collectie Buddha beelden, waar we de tijdloze schoonheid en spirituele betekenis van Boeddha vieren. Bij www.boeddha-beelden.com geloven we dat het toevoegen van een Buddha beeld steen aan je leefruimte niet alleen een esthetische verrijking is, maar ook tal van voordelen met zich meebrengt.

  • Innerlijke Rust en Harmonie: Een Buddha beeld straalt een aura van sereniteit uit, waardoor het een ideale metgezel is voor meditatie en reflectie. Plaats het beeld op een centrale plek in je huis om een gevoel van innerlijke rust en harmonie te bevorderen.
  • Stijlvolle Esthetiek voor Je Interieur: Onze Buddha beelden zijn zorgvuldig geselecteerd op hun vakmanschap en esthetiek. Voeg een vleugje oosterse mystiek toe aan je interieur met prachtig vormgegeven beelden die zowel tijdloos als eigentijds zijn.
  • Positieve Energie en Geluk Aantrekken: Volgens de Boeddhistische traditie staat een Buddha beeld symbool voor geluk, voorspoed en positieve energie. Plaats het op strategische locaties in je huis om positieve vibraties aan te trekken en een vredige sfeer te creëren.
  • Focus en Mindfulness Bevorderen: De kalme en bedachtzame uitstraling van Boeddha herinnert ons eraan om in het moment te leven. Een Buddha beeld in je directe omgeving kan dienen als een visuele herinnering om mindful te zijn en je te concentreren op het hier en nu.
  • Spirituele Verdieping en Inspiratie: Of je nu al bekend bent met het Boeddhisme of gewoon geïnteresseerd bent in spirituele groei, een Buddha beeld kan dienen als een bron van inspiratie en reflectie. Het herinnert ons eraan om compassie en mededogen in ons dagelijks leven te cultiveren.

Vele Buddha Beelden in ons assortiment: klein en groot, van steen of andere materialen gemaakt

Wij hebben op onze site een leuk assortiment aan Buddha beelden, denk bijvoorbeeld aan de lachende buddhade Thaise buddhade Indische buddha, maar wij hebben ook prachtige shoalin monniken beelden en verschillende vormen van de weaping buddha. Gemaakt van steen of een ander materiaal, klein en groot. Geschikt voor binnen en/of buiten. Neem rustig een kijkje en maak een keuze binnen ons bijzondere assortiment beelden.

Waarom Kiezen voor www.boeddha-beelden.com Buddha Beelden?

Bij www.boeddha-beelden.com begrijpen we de diepgaande betekenis en culturele waarde van Buddha beelden. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om hoogwaardige beelden aan te bieden die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een verrijking vormen voor je spirituele en dagelijkse leven.

Kies vandaag nog voor de tijdloze elegantie en spirituele diepgang van een Buddha beeld bij www.boeddha-beelden.com en breng evenwicht en vrede in je leefruimte.

- 15%
Actie!
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: €229,-.Huidige prijs is: €194,-.
TIP!
- 13%
Actie!
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: €229,-.Huidige prijs is: €199,-.
- 15%
Actie!
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: €229,-.Huidige prijs is: €194,-.
Direct leverbaar
59,-
- 25%
Direct leverbaar
Oorspronkelijke prijs was: €19,97.Huidige prijs is: €14,97.
Direct leverbaar
15,97
Direct leverbaar
109,-